Zümrüdü Anka'nın kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu!

Yeni dizi Zümrüdü Anka'nın hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 11:21
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz Salı akşamı final yaparak ekranlara veda eden Elimi Bırakma dizisinin başrolü olan Alp Navruz'un başrolde olacağı yeni dizi projesi Zümrüdü Anka'nın kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. 

19-12/27/zumrudu-anka.png

Can Sinan ve ekibinin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan'ın oturduğu bilgisini daha önce sizlerle paylaşmış, kadın başrol oyuncunun Ceren Yılmaz olduğunu da sizlere duyurmuştuk. Diziye katıldıkları açıklanan Hatice Aslan ve Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı kadroya peş peşe yeni isimler de dahil oldu. Çekimleri Ürgüp'te yapılan dizinin kadrosunda bakın kimler var..

Zümrüdü Anka'nın kadrosu:

19-12/27/zumrudu-anka-dizisi.png

Ceren Yılmaz'ın Zümrüt karakteri ile başrol olarak dahil olduğu dizide Hatice Aslan Ülfet karakterini, Ayten Uncuoğlu da Azimet rolünü üstlendi. Diziye yeni katılan isimler ise şöyle: Rüstem karakteri ile Serhat Özcan, Abbas rolü ise Selim Bayraktar, Meliha karakteri ile Miray Akay ve son olarak da Saniye rolü ile Sebahat Kumaş.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin