Anneliğin muazzam bir duygu olduğunu ve çocuğuyla birlikte keşfetmenin ve öğrenmenin kendisine yepyeni bir dünya açtığını anlatan başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, kızının ismine nasıl karar verdiklerini ve annelik duygusunu MAG Mayıs Anneler Günü özel içeriğinde anlattı.
“Annelik bir yandan bilinçli delilik, öte yandan gökyüzünde kanatsız uçmak gibi…” diyen Yıldız Çağrı Atiksoy “Kızımızla her şeyi sil baştan yaşıyoruz. Onunla birlikte yepyeni bir dünya ile tanıştık. Bu dünyada beraber öğreniyoruz, beraber keşfediyoruz, beraber büyüyoruz. Berk’le senelerdir bu dünyanın hayalini kurduğumuz için zaten çok hazırdık. Onunla beraber bu dünyaya sahip olmak bence beklentimizin de ötesinde, muazzam bir duygu.” açıklamasında bulundu.
Çocuklarının ismine karar verme süreci hakkında da konuşan Atiksoy “Hamileliğimin başlarında kızımın ikinci ismi “Milena”yı rüyamda gördüm. Kendi sesimle defalarca Milena diye sesleniyordum rüyamda. Sabah kalkıp anlamına bakınca çok etkilendim. Sevilen kız çocuğu demekmiş. Bir yandan da şaşırmıştım, çünkü bu isim alışılageldik bir isim değil. Niçin bunu seçtiğini merak ediyorum doğrusu. İleride göreceğiz!” dedi.
Anneler Günü mesajını da paylaşan Atiksoy “Başta cennetteki annelerimiz olmak üzere; şehit anneleri, annelerinin yokluğunu hissettirmeyen koca yürekli babalar, bir kuşu sahiplenip ona yuva olan tüm kadınlar ve bu kutsal göreve ömrünü adayan canım annelerin o kocaman yüreklerinden öper, Anneler Günü’nü kutlarım.” diyerek sözlerini noktaladı.