13 Reasons Why 2. sezon çekimleri durdu!

Selena Gomez'in yapımcı kadrosunda yer aldığı gençlik dizisi 13 Reasons Why'ın yeni sezon çekimleri dün itibarıyla durduruldu.

Volkan Küçükel
11 Ekim 2017 - 14:27
Gündem

Jay Asher'ın aynı isimdeki romanından uyarlanan ve kısa sürede kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Netflix dizisi "13 Reasons Why"ın 2. sezon çekimleri sürüyor.

13 REASONS WHY ÇEKİMLERİNE MECBURİ ARA!

Ancak çekimlere kısa bir mola verilmesi zorunlu hale geldi! Selena Gomez'in yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin yeni sezon çekimleri dün itibarıyla durduruldu.

Paramount TV yapımcılığında hazırlanan dizinin Vallejo, Kuzey Kaliforniya'da devam etmekte olan çekimlerine hafta başında Kaliforniya eyaletinin kuzeyinde başlayan ve 15 kişinin ölümüne yol açan kontrol edilmesi güç yangının tahrip edici etkileri nedeniyle ara verildi.

17-10/11/13-reason-why-dizisi-netflix.jpg

Planda olmayan bu ara, bugün ve Perşembe günleri dahil olmak üzere iki gün daha uzatıldı. Yangınların henüz tam olarak kontrol altına alınamaması ve rüzgarlara bağlı olarak dumanlı havanın insanları etkilemeye devam etmesinin bu duruma neden olduğu belirtildi.

Cuma ve Cumartesi günlerini tatil yaparak geçiren 13 Reasons Why ekibinin her şey yolunda giderse Pazar günü çekimlere kaldığı yerden devam edeceği açıklandı. Oyuncu kadrosu ve ekipten isteyenlerin geçici olarak bölgeden ayrılmasına izin verildi.

17-10/11/kaliforniya-yangini.jpg

Kaliforniya tarihindeki en çok can alan yangın felaketlerinden biri olarak nitelendirilen yangının oluşturduğu dumanın yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki San Fransisco'dan bile görülebildiği belirtiliyor.

OYUNCU KADROSUNDAN MESAJLAR

13 Reasons Why oyuncu kadrosundan bazı isimler bu trajik olay nedeniyle Twitter hesaplarından mesajlar paylaştılar:

17-10/11/13-reason-why-twitter.png

13 REASONS WHY 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Jay Asher'ın çok satan romanından ekranlara uyarlanan ve Hannah Baker isimli genç bir kızın beklenmedik intiharının ardından arkasında kendisini bu trajik seçime iten nedenleri anlattığı kasetler bırakmasıyla gelişen olayları izleyicilere aktaran 13 Reasons Why, 2018 senesi içinde 13 bölümden oluşan 2. sezonuyla izleyicilerle buluşacak.

"13 Reasons Why" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin