ABC kayıp uçak temalı yeni bir dizi geliştiriyor: Flight 410

ABC, Flight 410 isimli gizemli bir konuya sahip dizinin geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2017 - 23:30
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, "Flight 410" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

The Last Ship yazar/yapımcısı Jill Blankenship, American Crime yürütücü yapımcısı Michael McDonald ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan diziyle ilgili detaylara bakacak olursak;

"FLIGHT 410" KONUSU

Blankenship'in yazar ve yürütücü yapımcığını üstlendiği Flight 410, karakter odaklı bir komplo gerilimi olarak nitelendiriliyor.

17-11/28/jill-blakenship.jpg

Ticari uçuş gerçekleştiren bir uçağın Atlas Okyanusu üzerinde kaybolmasının ardından, karısı uçakta yer alan gözden düşmüş bir gazeteci olayın üzerindeki gizem bulutunu dağıtmaya kararlıdır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Blankenship ile birlikte ABC Studios tabanlı Stearns Castle dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

İlk sezonundan bu yana TNT'nin The Last Ship dizisinde yazar olarak görev yapan Blankenship ilerleyen dönemde bu projede denetleyici yapımcılığa kadar yükseldi.

17-11/28/malezya-kayip-ucak.jpeg

Flight 410 gelecek yayın sezonu için geliştirilme aşamasındaki ikinci kayıp uçak temalı dizi oluyor.

2014 senesinde Malaysia Airlines'ın 370 sefer sayılı uçuşunun Güney Çin Denizi üzerinde gizemli bir şekilde kaybolması olayının dizi uyarlaması için çalışmalar da sürüyor. 08 Mart 2014 tarihindek bu gerçek olayla ilgili yürütülen araştırma ve soruşturmalarda hala bir çözüme varılabilmiş değil.

Flight 410'un senaryo geliştirme çaçlışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin