Alışveriş turunda müjdeli haberler!

İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak çiftinin yanı sıra spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu ve eşi Burçak Temizkanoğlu da alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
22 Mart 2024 - 09:10
Magazin

İBRAHİM BÜYÜKAK VE NURDAN BÜYÜKAK

İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak çifti önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Alışveriş turuna gelen ikili, bugünü kendilerine ayırdıklarını söyledi.

İbrahim Büyükak, yeni sinema filmi hazırlığına başladığını ve heyecanlı olduğunu belirtirken, “Çok güzel bir film yolda, yakın zamanda detayları paylaşacağım” dedi.

OGÜN VE BURÇAK TEMİZKANOĞLU 

Spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu ve eşi Burçak Temizkanoğlu önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. Yağmurlu havayı alışveriş yaparak değerlendiren ikili, mağazaları dolaşıp sonrasında da birlikte yemek yedi.

Objektiflere poz veren Temizkanoğlu çifti, “Daha güzel haberlerle uyanacağımız barış ve sevgi dolu günler olsun” diyerek AVM’den ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin