Armağan Çağlayan'dan 'Yabani' dizisiyle ilgili ilginç benzetme!

FOX TV'nin 3'üncü bölümüyle zirvedeki yerini kesinleştiren 'Yabani' dizisine, yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan'dan ilginç bir benzetme geldi. Peki Armağan Çağlayan, 'Yabani'yi hangi diziye benzetti? İzleyicilerden Armağan Çağlayan'a ne yorum geldi? İşte 'Yabani' ile ilgili o ilginç benzetme ve yorumlar...

ozan
27 Eylül 2023 - 18:22
Magazin

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan 'Yabani' dizisi yapımcı Armağan Çağlayan tarafından 'Kuzey Güney' dizisine benzetildi. Yayınlandığı dönemde ekranlarda fırtına gibi esen Kuzey Güney dizisiyle, yeni sezon dizisi Yabani'nin ortak yanları izleyiciler tarafından değerlendirilmeye başladı. Kimi izleyiciler Armağan Çağlayan'ı haklı bulurken, kimi seyirciler tarafından Çağlayan'ın bu yorumu olumsuz karşılık buldu.

23-09/27/armagan-c.png

Armağan Çağlayan'ın takipçilerine sorduğu bu soru karşılığında ilginç yorumlar geldi. İşte o yorumlardan bazıları...

23-09/27/ekran-goruntusu-6.png

Kuzey Güney ve Yabani benzetmeleri sosyal medyayı çalkaladı.

23-09/27/ekran-goruntusu-8.png

Kimi başka dizilere benzeterek Armağan Çağlayan'ın yorumunu uygun bulmadığını belirtti.

23-09/27/ekran-goruntusu-9.png

 

23-09/27/kuzey-guney-1695818700.png

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'un oynadığı Kuzey Güney, 2011 yılında Kanal D'de izleyicisiyle buluşmuştu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin