Arzum Onan'dan Mehmet Aslantuğ açıklaması!

Arzum Onan, Mayıs ayında 27 yıllık evlilikleri sona eren Mehmet Aslantuğ ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Onan, Aslantuğ ile aralarının hiçbir zaman kötü olamayacağını söyleyerek, "Birbirimizi çok seviyoruz" dedi. İşte Arzum Onan'ın Mehmet Aslantuğ hakkında yaptığı açıklamadan satır başları...

ozan
13 Ekim 2023 - 16:57
Magazin

Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen ve erken teşhis ile farkındalığın önemine dikkat çekmeyi amaçlayan "Kontrol sende cevabı gende" projesinin elçisi olan Arzum Onan basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı.

Kendisi gibi oyuncu olan Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliklerini Mayıs ayında sonlandıran Arzum Onan, boşanma davası için geldikleri adliyeye el ele girerek dikkat çekmişti.

Onan, bu kez biten evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

23-10/13/arzum-onan.jpg

'Alışıyorum'

Arzum Onan, kolay olmayan bir dönemden geçtiğini belirterek, "Şu dönem hiçbir şey kolay değil ama zamanla her şey bizim için güzel olacak. Alışıyorum" dedi.

23-10/13/arzum.jpg

'Görüşmüyor değiliz'

Aslantuğ ile görüşüp görüşmediği sorusuna da yanıt veren Onan, "Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olmaz olamaz, birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin