Avrupa Yakası geri mi dönüyor? Gülse Birsel'den açıklama!

Yayınlandığı dönem çok sevilen Avrupa Yakası dizisi hakkında çıkan 'Geri dönüyor' haberlerine dizinin senaristi Gülse Birsel'den yanıt geldi. Peki Avrupa Yakası yeniden mi başlıyor? Gülse Birsel ne açıklama yaptı?

Berfin Sengil
08 Nisan 2024 - 16:25
Magazin

Avrupa Yakası dizisinin geri döneceği haberleri sosyal medyada yayılmıştı. Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu ailesi ile Avrupa Yakası dergisi çalışanlarının hikayesini anlatan dizinin çok sevilmesinden dolayı çıkan haberlere, dizinin senaristi Gülse Birsel'den yanıt geldi.

2004 yılında başlayarak 2009'da sona eren dizi hakkındaki iddialara Gülse Birsel sosyal medya hesabından karşılık verdi.

Haberleri Yalanladı

Gülse Birsel şunları söyledi:

"Avrupa Yakası geri dönüyor haberi palavra. Haberi uyduran; bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzun uzun sallamış.

Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin