Barış Arduç ve Akın Akınözü kralın davetiyle Arabistan’da!

O3 Medya’yla anlaşma yapan Barış Arduç ve Akın Akınözü, Kral Selman'ın davetiyle iki gün boyunca Suudi Arabistan'da olacak. Barış Arduç kimdir? Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü ve Barış Arduç hangi yapımda yer alacak?

ozan
27 Ekim 2023 - 10:49
Magazin

Yakışıklı oyuncular Barış Arduç ve Akın Akınözü, Riyad Sezonu'nun açılışına katılıyor. O3 Medya ile kısa bir süre önce anlaşma yapan Arduç ve Akınözü, 7. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud’un davetlisi olarak sezonun açılışında yerini alacak.

23-10/27/1.png

Barış Arduç ile Akın Akınözü'nün dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın da konser vereceği organizasyonda İngiliz Tyson Fury ve Fransız Francis Ngannou‘nun boks maçını da izlemesi bekleniyor.

23-10/27/ekran-goruntusu-173.png

Ronaldo, Messi ve Roberto Carlos’un da katılacağı etkinliğe onur konuğu olarak Tükiye’den sadece Barış Arduç ve Akın Akınözü davet edildi.

O3 Medya ile hangi projelere imza atacakları hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin