Bergüzar Korel 'Düğüm'ün kamera arkasını paylaştı

Prime Video imzalı 'Düğüm' dizisinde yer alan oyuncu Bergüzar Korel, dizinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Düğüm'ün konusu ne? Düğüm'de kimler oynuyor? Düğüm yeni sezonu var mı? Düğüm ilk sezon ne oldu?

Berfin Sengil
09 Nisan 2024 - 09:29
Magazin

Bergüzar Korelin başrolünü Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’la paylaştığı Düğüm dizisinin sekiz bölümü Prime Video’da seyirciyle buluştu.

Bergüzar Korel ise dizinin bütün bölümlerinin yayımlanmasının ardından çekimlerin kamera arkasını yayınladı.

'Her Şeyim Dev'

Bergüzar Korel paylaştığı video ve fotoğrafların altına, "Arkadaşlar ben hep böyleyim. Hep hıklıyorum. Hep dev gülüyorum. Dev seviyorum. Dev korkuyorum. Genelde her şeyim dev yani. Düğüm’ün arka planında aşırı eğlendik. 8 bölüm bittiğine göre artık paylaşabilirim, görüntüler ütüden hallice ama içerikler çokça kahkaha, özlem ve sevgi içerir" diye yazdı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin