‘Bir Derdim Var’ güçlü oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak!

Kanal D’nin çok yakında yayına girecek olan AyNA Yapım imzalı yeni dizi ‘Bir Derdim Var’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Bir Derdim Var dizisinde kimler rol alıyor? Bir Derdim Var dizisi nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Bir Derdim Var ne zaman yayınlanacak? Engin Hepileri kimdir? Neslihan Arslan kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Erdem Şenocak kimdir? İdil Sivritepe kimdir?

Volkan Usta
30 Ekim 2023 - 16:12
Kültür Sanat

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan, AyNa Yapım imzalı ‘Bir Derdim Var’ dizisi Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üstüne çeken dizi çocuk ve ergen psikiyatri servisinde geçen hikayesiyle bu sezon çok konuşulacak. Dizinin psikiyatri servisinin uzmanlarına başarılı oyuncular; Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak ve İdil Sivritepe hayat verecek.

23-10/30/engin-hepileri-bdv.jpg

Dizide gençlerin yaralarını sarmaya çalışan ekipte Engin Hepileri nöropsikiyatri uzmanı "Savaş" karakterini canlandırırken, Neslihan Arslan hastanenin baş hekimi "Damla" rolüyle seyircinin karşısına çıkacak.

23-10/30/basak-gumulcinelioglu_bdv.jpg

Başak Gümülcinelioğlu sosyal hizmetler uzmanı "Sibel"le ekranlara dönerken, Erdem Şenocak psikiyatrist "Yusuf" olarak, İdil Sivritepe de psikiyatri servisinin en genç psikoloğu "İpek" rolüyle izleyiciyle buluşacak.

23-10/30/erdem-senocak-bdv.jpg

Dizide Doktor Nilüfer’e hayat verecek olan Birce Akalay ile Savcı Ömer olarak karşımıza çıkacak Mert Fırat’ın yanı sıra Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

23-10/30/neslihan-arslan-bdv.jpg

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alırken senaryosunu ise Yekta Torun kaleme alıyor.

23-10/30/idil-sivritepe-bdv.jpg

Bir Derdim Var’ çok yakında Kanal D’de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin