Blood Drive iptal edildi!

Syfy, ilk sezonunu tamamlayan dizisi Blood Drive için iptal kararı aldı.

Syfy'ın yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı ve dün akşam 13. bölümüyle ilk sezonunu noktalayan aksiyon-grindhuse-bilim kurgu türündeki dizisi "Blood Drive" takipçilerini üzecek bir haber geldi.

BLOOD DRIVE 2. SEZON OLMAYACAK!

Dizi, ilk sezonunun ardından iptali gördü ve tek sezonluk diziler kervanına katılmış oldu.

DÜŞEN REYTİNG ORANLARI

Her bölümünde farklı bir grindhouse esin kaynağıyla (yamyamlar, canavarlar, tarikatlar, kanun adamları, hastalık şeklinde cinsel ilişki arzusu duyan kadınlar, kadın savaşçılar) karşımıza çıkan Blood Drive, 14 Haziran'da ekranlara gelen açılış bölümü "The F...ing Cop" ile 834,000 izleyici tarafından takip edilirken umut verici bir başlangıç yapmıştı.

Ancak dizinin izlenme oranları ikinci bölümle birlikte hızlı bir düşüş trendi içine girdi. Son bölümlerinde 300,000-400.000 izleyici arasında gidip gelen dizi, final öncesi ekranlara gelen "Faces of Blood Drive" bölümüyle sadece 364,000 kişi tarafından izlenmişti.

17-09/07/blood-drive-1504768907.jpg

Blood Drive'ın yaratıcısı James Roland iptal kararını doğrularken "Ne yazık ki şüpheleriniz doğru. Syfy, Blood Drive'ı ilk sezonunun ardından iptal etti. Bu haberler sizi üzgün ya da sinirli hisettiriyorsa yalnız değilsiniz" ifadelerini kullanırken ayrıca diziyi ilk etapta iki sezon olarak planladıklarını dile getirdi.

DİZİNİN YARATICISI GELECEKTE 2. SEZON İÇİN UMUTLU

Roland bu planından hala vazgeçmiş olmadığını belirtirken "Yakın gelecekte kesin olarak ikinci sezonun olmayacağını söyleyebilirim. Ancak bu evrende anlatılacak daha fazla öykü olduğu konusunda iyimserim. NBC|Universal dizinin sahibi. Zamanı geldiğinde onlara bazı fikirlerle yaklaşacağım ve ne düşündüklerini göreceğiz" sözleriyle Blood Drive'ın geleceği konusunda hala umutlu olduğunu gösterdi. Roland ayrıca dizi hayranlarını sosyal medyada #RenewBloodDrive etiketini kullanmaya teşvik etti.

"BLOOD DRIVE" KONUSU

14 Haziran'da yayın hayatına başlayan dizinin hikayesi alternatif bir evrende geçiyor ve Los Angeles'ın son iyi polisi Arthur Bailey'e (Alan Ritchson) odaklanıyor.

17-09/07/blood-drive-iptal-edildi.jpg

Arthur, kendisini ölümcül bir büyük ödüllü otomobil yarışının içinde bulunca, hayatta kalma konusundaki tek umudunun tehlikeli baştan çıkarıcı bir kadın olan Grace (Christina Ochoa) olduğunu anlar. Artık ikili bir takımdır. Ve bir başka küçük şey: Otomobiller insna kanı ile çalışmaktadır!

Universal Cable Productions yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda John Hlavin (Underworld Awakening), David Straiton (Bates Motel), Frederik Malmberg (Let Me In) ve Mark Wheeler (Becoming) gibi isimler yer alıyordu.

Syfy, kısa bir süre önce Dark Matter için iptal kararı alırken, Killjoys'u iki final sezonu için yenileme kararı almıştı.

"Blood Drive" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin