Body of Proof yaratıcısından NBC için yeni bir dizi geliyor!

NBC, hikayesi Tıbbi Suçları Soruşturma Birimi'ne odaklanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2017 - 23:55
Gündem

NBC, henüz ismi netleşmeyen yeni bir medikal dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Karakter odaklı bir medikal drama olarak nitelendirilen dizi için Body of Proof yaratıcısı Chris Murphey ile dizinin medikal danışmanı patolog Dr. Kristen Vandewalker ikilisi tekrar bir araya geliyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

CBS Television Studios ve Carl Beverly ile Sarah Timberman'ın Timberman/Beverly Productions'ı ortak yapımcılığında geliştirilen dizinin hikayesine bakacak olursak;

17-11/29/chris-murphey.jpg

Senaryosu Murphey tarafından kaleme alınan dizi; Dr. Kim Verhoven'ın liderliğindeki Tıbbi Suçları Soruşturma Birimi'ne ve ülke çapında tıbbi suçları araştıran bir tıp uzmanı ekibine odaklanıyor.

Dizideki Dr. Kim Verhoven karakterinin ilham kaynağının Dr. Kristen Vandewalker olduğu belirtiliyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Murphey ile Beverly ve Timberman projenin yürütücü yapımcılığını üstlenirken; Vandewalker ise danışman yapımcı olarak ekipte yer alıyor.

17-11/29/body-of-proof-dizisi.jpg

2011-2013 seneleri arasında üç sezon boyunca ABC ekranlarına gelen Body of Proof'un yaratıcı ismi olarak tanınan Christopher Murphey, 2010 yapımı The Karate Kid'in de yazarlığını yapmıştı.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin