Broke 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Jackie de kıskanır! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 11. bölüm konusu ve fragmanı...

Pauley Perrette'nin başrolünde yer aldığı CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta "Sammy's Project" isimli bölümle ekranlara geldi.

BROKE 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un yayınlanan son bölümünde; Sammy'nin bir harita ile ABD tarihinin zaman çizelgesinin yapılması konusundaki büyük okul projesi fikri başarısız olduğunda, ailesi ödevi zamanında bitirebilmesine yardımcı olmak için bütün gece ayakta kalır. Jackie ve Barry harita üzerinde çalışırlarken, farklı ebeveynlik tarzları üzerine tartışırlar. Bu arada, Elizabeth ve Javier ise zaman çizelgesine yardım ederlerken, gelecekleri için finansal olarak nasıl planlama yapacakları konusunu ele alırlar.

20-06/12/broke_cbs.jpg

BROKE 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Katy Garretson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.053 milyon izleyici rakamlarını elde ederek son bölümüne kıyasla izleyici sayısında biraz düşüş gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda iptal edildiği duyurulan Broke ilk sezonunun tamamlanmasıyla birlikte ekran macerasını sonlandırmış olacak. İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapımın final bölümü "Sammy's Party" 25 Haziran 2020'de ekranlara gelecek.

BROKE 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Al Madrigal'in senaryosunu kaleme alıp, Phill Lewis'in (Indebted, One Day at a Time) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "Cinco de Mayo" 11 Haziran 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-06/12/broke-foto.jpg

BROKE 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Jackie, Mitzy'nin barında bir Meksika bayramı olan Cinco de Mayo partisi için likör sponsoru sağlarken; Javier, kutlamanın sunucusu olmaktan heyecan duyar.

Bu arada Jackie, Barry'nin sponsor temsilcisi ile flört ettiğini fark ettiğinde kıskançlık duyar.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Raul Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Kyle Bornheimer (Barry), Al Madrigal (Derek), Christopher Thornton (Max Lefleur), Natalie Ceballos (Paula)

"Broke" (CBS) 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin