Broke dizisinin 2. sezonu olacak mı? Yayıncı kanal CBS duyurdu!

Pauley Perrette'li CBS komedisi Broke'un geleceği belli oldu! CBS, dizi ile devam etmeme kararı alarak Broke'u resmen iptal etti! Detaylar...

Pauley Perrette'nin (NCIS'in Abby'si) CBS'e dönüşü uzun ömürlü olmadı!

BROKE 2. SEZON OLMAYACAK!

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın (Will & Grace, Modern Family) yaratıcısı olduğu komedi dizisi "Broke" yayıncı kanal CBS'in kararıyla resmen iptal edildi. Buna göre Broke'un 2. sezonu olmayacak!

BROKE REYTİNGLERİ NASIL?

Yayınlanan ilk beş bölümü sonrasında izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.6 milyon izleyici ortalaması elde eden yapım, saat dilimini devraldığı Carol's Second Act'a kıyasla daha iyi sonuçlar ortaya koysa da aradaki fark oldukça yakın.

CBS'in bu sezon yayınlanan sekiz komedi dizisi baz alındığında ise yapım, Carol's Second Act'ın hemen üzerinde sondan birinci sırada yer alıyor.

20-05/08/broke-gorsel.jpg

"BROKE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Perrette ve Jaime Camil ikilisinin başrollerini paylaştığı Broke'un hikayesi genç ve bekar bir anne olan Jackie'nin oğluyla yaşadığı mütevazı evi ve hayatının; çok uzun süredir görüşmediği kız kardeşi, onun zengin eşi ve asistanının beklenmedik gelişiyle birdenbire renklenmesini konu ediniyor.

Banliyö sakini tek çocuklu (Antonio Corbo) bekar bir anne olan Jackie (Perrette); uzun süredir görüşmediği kız kardeşi Elizabeth (Natasha Leggero), kız kardeşinin aşırı derecede zengin, eli açık Latin kocası Javier (Camil) ve onun fazlasıyla sadık asistan/şoför/arkadaşı Luis'i (Izzy Diaz) bir gün kapısında gördüğünde çok şaşırır. Bu ziyaretin sebebi ise ailenin para kaynaklarının kesilmesi ve yaşayacak bir yere muhtaç duruma düşmeleridir!

20-05/08/broke-dizi.jpg

CBS Television Studio/Sutton Street Prods./Propagate, RCN TV ve Resonant TV iş birliğiyle hazırlanan Broke'un yürütücü yapımcı kadrosunda Herschlag'a Jennie Snyder Urman (Jane the Virgin), Joanna Klein, Ben Silverman, Jaime Camil, Guillermo Restrepo, Gonzalo Cilley ve Maria Lucia Hernandez eşlik ediyorlar.

"Broke" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin