Broke 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Yeni bölümde gündem Sammy'nin okul projesi! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

Pauley Perrette'li CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta "Barry's Back" isimli bölümle ekranlara geldi.

BROKE 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un yayınlanan son bölümünde; eski kocası Barry umulmadık bir şekilde ortaya çıktığında Jackie, Sammy'nin velayetini tamamen kazanma fırsatını yakalar. Bu esnada Javier, zengin babası için anlamlı bir doğum günü hediyesi bulmaya çalışır.

20-06/04/broke-1x09-foto2.jpg

BROKE 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Katy Garretson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.449 milyon izleyici rakamlarını elde ederek son bölümüne kıyasla biraz yükseliş gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda iptal edildiği duyurulan Broke ilk sezonunun tamamlanmasıyla birlikte ekran macerasını sonlandırmış olacak. İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapımın final bölümü "Sammy's Party" 25 Haziran 2020'de ekranlara gelecek.

BROKE 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Craig Gerard & Matthew Zinman'ın senaryosunu kaleme alıp, Katy Garretson'un (The Cool Kids, Fuller House) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "Sammy's Project" 04 Haziran 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-06/04/broke-dizi.jpg

BROKE 1. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

Sammy'nin bir harita ile ABD tarihinin zaman çizelgesinin yapılması konusundaki büyük okul projesi fikri başarısız olduğunda, ailesi ödevi zamanında bitirmesine yardımcı olmak için bütün gece ayakta kalır.

Jackie ve Barry harita üzerinde çalışırlarken, farklı ebeveynlik tarzları üzerine tartışırlar. Bu arada, Javier ve Elizabeth ise zaman çizelgesine yardım ederlerken, gelecekleri için finansal olarak nasıl planlama yapacakları konusunu ele alırlar.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Raul Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Kyle Bornheimer (Barry)

"Broke" (CBS) 1. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin