Merve Mutlu
04 Haziran 2020 - 13:39
Gündem

Özellikle son yıllarda büyük bir yükseliş gösteren Kore dizileri, Türkiye'de de oldukça ilgiyle izleniyor. Kore müzik gruplarını yakından takip edenler Kore dizilerini de oldukça severek izliyor. 49 Days dizisi de Kore hayranlarının hoşuna gidecek onlarca diziden yalnızca biri. 

49 Days dizisinin konusu nedir?

20-06/04/49-days-dizisinin-konusu.jpg

2011 yapımı 49 Days dizisinde: Ji Hyun aslında ölmemesi gereken biridir fakat bir intihar girişimi sonucu zincirleme bir trafik kazası olur ve Ji Hyun bitkisel komaya girer fakat beyin ölümü gerçekleşmiştir. Ji Hyun'a bir ruh bekçisi görünür ve 2 şık verir ve seçmesini ister ya Ji Hyun ölümünü kabullenecek ve öbür dünyaya göçecektir yada 49 gün içinde 3 damla saf gözyaşı toplayacaktır. Ji Hyun tabi ki de 2.şıkkı seçer. 49 gün içinde 3 damla içten, saf gözyaşı toplayacaktır. Bu görevi başarabilmesi için Yi Kyung'un bedenine girecektir.Tesadüfe bak ki Yi Kyung intihar girişiminde bulunan kişidir. Ji Hyun'un bir nişanlısı onu içten seven arkadaşları vardır fakat 3 damlayı toplayabilmek onun için kolay olacak mıdır?. Tabi aileden gelen göz yaşları kabul edilmeyecektir yani Ji Hyun'un işi zordur. Gerçek sevgi nedir,Herkesin sizi için ağlaması mı?

49 Days dizisinde kimler rol alıyor?

20-06/04/49-days-dizisi.jpg

İlgi çeken dizinin oyuncu kadrosunda: Yu-won Lee, Gyu-ri Nam, Hyeon-jae Jo, Su-bin Bae, Il-wu Jeong, Ji-hye Seo, Seong-min Kang, Ji-in Yu, Geu-rin Bae, Byung-ho Son gibi isimler başarıyla rol alıyorlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin