İçinizi ısıtacak birbirinden başarılı 7 yaz dizisi!

İzledikçe seveceğiniz yaz dizilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
04 Haziran 2020 - 13:19
Gündem

Dizilerin birçoğu yaz aylarında ekranlara veda ederken yerlerine yepyeni yaz dizileri gelmeye devam ediyor. Çoğunluğu romantik komedi türünde olan yaz dizilerinden başarılı olanlar Eylül sezonunda da çekimlerine devam etme şansı yakalıyor. İşte birbirinden başarılı dizilerden 7 dizi önerisi sizlerle.

Çilek Kokusu   

20-06/04/ilek-kokusu.jpg

Başrollerini Demet Özdemir ile Yusuf Çim'in paylaştığı dizi: pastanede çalışan ve hayali profesyonel pastacı olmak olan bir kızın, ülkenin genç, zengin ve şımarık playboylarından biri ile yaşadığı aşkı izleyicilere sunuyordu. 

İlişki Durumu: Karışık 

20-06/04/iliski-durumu-k.jpg

Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın kadrosunda yer aldığı dizi: aynı evde oturmak zorunda kalan bir sıradan kız ile ünlü bir oyuncunun nefretle başlayan ve aşk ile biten hikayesini konu alıyor. 

İnadına Aşk 

20-06/04/inadina-ask.jpg

Açelya Topaloğlu ve Can Yaman, İnadına Aşk adlı dizinin kadrosunda bir araya gelmişler ve ortaya muhteşem bir romantik komedi çıkmıştı. Bu yaz dizisinde hırçın Karadeniz'in deli dolu kızı olan ve Barutçu ailesinin biricik kızı olarak görülen Defne ile onun çalıştığı şirketin ortağı olan genç ve yakışıklı patron Yalın'ın aşk ve eğlence dolu hikayesini anlatıyordu. 

Fabrika Kızı 

20-06/04/fabrika-kizi.jpg

Başrollerinde İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram gibi isimlerin bir araya geldiği Fabrika Kızı dizisinde: terfibeklerken kovulan, evlenmek için gün sayarken terk edilen Aylin'in, yıllardır görmediği babasından miras kaldığını öğrendiği telefon görüşmesinden sonra hayatının değişmesini ve hayatını düzene sokmaya çalışmasını konu alıyor. 

Kiralık Aşk 

20-06/04/kiralik-sak.jpg

Normal hayatında garsonluk yaparak hayatını idame ettiren ancak birgün aldığı aşk oyunu teklifi ile hayatı değişen Defne'nin, gönlünü kazanmak için oyun oynarken Ömer'e gerçekten aşık olmasını ve sonrasında gelişenleri konu alıyor. 

Ne Münasebet 

20-06/04/ne-munasebet.jpg

Pelin Akil ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide: birbirleriyle sürekli didişen ancak birlikte çalışmak zorunda olan ikilinin gittikçe birbirlerine yaklaşmalarını konu alıyor..

Serseri

20-06/04/serseri-dizisi.jpg

Dizi tarihinin belki de en ilginç dizilerinden biri olmayı başarmış Serseri dizisinde Okan Yalabık, Gamze Özçelik, Erkan Petekkaya gibi isimler yer alıyordu. Kenar mahallede geçen dizide: Ömer kendi yağında kavrulan bir serseriydi. Genç, zengin ve güzel bir kızı da böyle etkilemişti. Sinir hastası ve zengin bir adam daha o kızın peşindeydi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin