Can Yaman ve Özge Gürel'in Bay Yanlış dizisinden ilk kareler geldi!

Ekranların sevilen isimleri Bay Yanlış dizisinde bir araya geldi.

Merve Mutlu
04 Haziran 2020 - 10:52
Gündem

Başrollerinde, Erkenci Kuş dizisi ile ünü yurt dışına yayılan Can Yaman ile kendisiyle daha önce Dolunay dizisinde partner olan Özge Gürel'in yer alacağı yeni dizi projesi Bay Yanlış'ın hazırlıklarında sona yaklaşıldı. 

20-06/04/can-yaman.jpg

Gold Film imzası taşıyan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisi, Deniz Yorulmazer yönetmenliğinde hazırlanıyor. Dizide: Çok zengin ancak basit bir hayat yaşayan ve cafe işleten Özgür (Can Yaman) ile yanlış ilişkilerden sıkılan ve artık doğru kişiyi bularak evlenmek isteyen Ezgi'nin, ilişkiler konusunda konuşmaları Ezgi'nin Özgür'den akıl alması ve ikilinin arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi konu alınacak. 

20-06/04/zge-gurel.jpg

Oyuncu kadrosunda:Suat Sungur, Lale Başar, Feri Baycu Güler, Fatma Toptaş, Gürgen Öz,Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem, Cemre Gümeli,Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Anıl Çelik'in yer alacağı diziden ilk kareler paylaşıldı. 

1 Haziran'da sete çıkan dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin