Beyaz Show geri dönecek mi? Beyazıt Öztürk açıklama yaptı...

Ekranların sevilen programı Beyaz Show geri dönecek mi?

Merve Mutlu
04 Haziran 2020 - 10:21
Gündem

Beyazıt Öztürk tarafından hazırlanıp sunulan ve uzun yıllar ekran macerasını sürdürdükten sonra ekranlara veda eden Beyaz Show geri dönecek mi sorusu son günlerde yeniden gündeme geldi.

20-06/04/beyaz-show.jpg

Kral FM canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk olan Beyazıt Öztürk, Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtlarken merak uyandıran "Beyaz Show geri dönecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. Soruları içtenlikle yanıtlayan Öztürk, Kanal D'den kendi isteği ile ayrıldığını ama aslında programa ara vermek istediğini belirtirken dinlenme sürecinde Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye teklifini kabul ettiğini söyledi.  “ Acun ile Beyaz Show yapalım mı diye konuştuk,konuşuyoruz da. Başka kanallardan da teklifler geldi. İki sene oldu bende çok özledim ve yeniden Beyaz Show’a başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. Tv8’de mi olur başka kanalda mı olur bilemiyorum.” derken, programın seyircisiz olamayacağını, enerjisini seyirciden aldığını söyleyerek koronavirüs döneminde böyle bir işin içine girilemeyeceğini belirtti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin