Merve Mutlu
03 Haziran 2020 - 15:26
Gündem

Ekranların sevilen isimleri yeni bir dizide bir araya gelmeye hazırlanıyor. Blutv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin  yönetmen koltuğunda Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımları yöneten Umur Turagay yer alırken, senaristliğini de Poyraz Karayel, Söz, Adı Mutluluk gibi yapımların senaristliğini yapan Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur üstleniyor.

Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nin konusu nedir?

20-06/03/yarim-kalan-asklar-dairesi.png

Başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in yer alacağı ve diğer isimlerin henüz sürpriz olduğu dizinin konusu da belli oldu. Çekimleri haziran ayında başlayacak olan dizi: Bir gazeteci olan Elif ile evlenmek üzere olan idealist gazeteci Ozan'ın gizemli ve zor bir haberin peşine düşmesi ile başlıyor. Birbirlerini delice seven ikiliden Ozan bir trafik kazasında hayatını kaybediyor. Ancak hayatını kaybetmesinin ardından yeni bir bedenle geri dönen Ozan'ın önünde iki görev olacak: onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif'e her şeyi anlatmak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin