The Capture için 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

2019'un dikkat çeken dizilerinden The Capture ikinci sezonuyla devam edecek! Yeni sezon detayları...

Geçtiğimiz yılın dikkat çeken dizilerinden "The Capture" hayranlarını sevindirecek haber geldi!

THE CAPTURE YOLA DEVAM EDİYOR!

03 Eylül - 08 Ekim 2019 tarihleri arasında altı bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen komplo gerilim türündeki dizi, yayıncı kanal BBC One'dan resmi 2. sezon onayını aldı.

İlk sezonuyla BBC One'da her geçen hafta büyüyen bir izleyici kitlesi yakalayan yapım, BBC iPlayer'da 2019'un yeni diziler arasında en çok ilgi göreni oldu ve 22 milyonun üzerinde görüntülemeye ulaştı.

20-06/03/the-capture-foto.jpg

Yeni sezon onayı sonrası açıklamalarda bulunan isimlerden Holliday Grainger "The Capture'nin ikinci sezonu için Ben Chanan ve takıma katıldığım için heyecanlıyım. Ben'in dünyası olası ve gerçek olabilecek karanlık gerçekler arasındaki sınıra meydan okurken sizi sürekli tahminde bulunmaya itiyor. Rachel Carey'i yeni sezonda nelerin beklediğini keşfetmek için sabırsızlanıyorum" derken; yazar Ben Chanan ise "BBC, Heyday ve NBCUniversal International Studios ile yeniden iş birliği yapacak olmaktan heyecan duyuyorum. Yeni sezon Rachel Carey'i baş döndürücü sahte ve dezenformasyonla dolu dünyaya daha derin bir şekilde çekecek" ifadelerini kullandı.

Capture'nin ilk sezon hikayesi; eski bir İngiliz askeri Shaun Emery'nin Afganistan'daki bir savaş suçundan beraat ettikten bir süre sonra avukatı Hannah Roberts'ın kaçırılması ve öldürülmesinden suçlu bulunmasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

20-06/03/the-capture-izle.jpg

THE CAPTURE 2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon hikayesi; ilk sezonun sonundan gerçekleşenlerin ardından devam ederken; Holliday Grainger, Carey rolüyle geri dönecek.

Ben Chanan'ın ilk sezonda olduğu gibi yazar-yönetmen olarak pozisyonunu devam ettireceği The Capture'nin ikinci sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda Chanan ile birlikte David Heyman, Rosie Alison, Tom Winchester, Tom Coan, Ben Irving yer alıyorlar.

The Capture ikinci sezonun diğer detayları, yeni oyuncuları ve yayın tarihi hakkında bilgilendirmeler ilerleyen dönemde yapılacak.

"The Capture" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin