Seda Sayan "O Ses Türkiye" jürisinden ayrılıyor! Yerine kim gelecek?

Ekranların sevilen programında jüri değişiyor.

Merve Mutlu
03 Haziran 2020 - 13:28
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi ile izlenen O Ses Türkiye programı önümüzdeki sezonda da ekrandaki yerini alacak.

20-06/03/o-ses.jpg

Acun Ilıcalı’nın "Jüri değişecek" açıklamasının ardından O Ses Türkiye’ye kimlerin veda edeceği merak konusu olmuştu. Ayrılan ilk isim belli oldu. Yemekteyiz programında sunuculuk yapan Seda Sayan önümüzdeki sezon jüride olmayacağını açıkladı. Seyhan Erdağ’a konuşan Sayan röportajında, çok yorulduğunu söyleyerek yeni sezonda sadece "Yemekteyiz" programında yer alacağını belirtti.

Jüri üyelerinde başka ayrılık olup olmayacağı merak edilirken, Seda Sayan'dan boşalacak koltuğa kimin oturacağı sorusu da akılları karıştırdı. Hadise ve Murat Boz'un veda niteliği taşıyan pozlarını paylaşması ile iyice merak uyandıran projenin yeni jürilerini Ilıcalı'nın açıklaması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin