Bu akşam televizyonda reyting yarışı başlıyor! 6 dizi aynı anda yayında!

Yeni sezonda ekranda bir ilk yaşanacak ve yarın 6 dizi birden reyting savaşı verecek.Tüm

Merve Mutlu
18 Eylül 2020 - 10:53
Gündem

Tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi Türkiye'yi de derinden etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durması ile birlikte birçok dizi erkenden sezon finaline girmişti. Normalleşme süreciyle birlikte diziler yeniden setlere girdi ve yeni sezon hazırlıkları başladı.

20-09/18/izleme.jpg

Sevilen birçok dizinin ekran macerasına erken ara vermesinin ardından gözler dizilerin akıbetine çevrilmişti. Dizlerin yeni sezonları ile ekranlara döndüğü ve yeni dizilerin de başladığı bu günlerde diziler de peş peşe yayına girmeye başladı. Projelerin artması ile birlikte ekranlarda bir yoğunluk yaşanacak ve aynı anda birçok dizi reyting savaşına girecek. O günlerden biri de bugün...

Bu akşam televizyonda reyting yarışı başlıyor! 6 dizi aynı anda yayında!

20-09/18/tv.png

Bu akşam aynı anda tam 6 dizi yayında olacak. FOX'un yazlık dizisi Bay Yanlış, tv8'in Kırmızı Oda, Kanal D'nin Arka Sokaklar, atv'nin Hercai, Star'ın Babil ve Show TV'nin Ramo dizileri aynı saat diliminde yarışacak. TRT'nin cuma akşamları yayınlanan dizisi Payitaht Abdülhamid ise bu yarışa daha geç katılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin