Burcu Esmersoy itiraf etti!

Serenay Sarıkaya'nın Bebek'teki evine geçtiğimiz günlerde Burcu Esmersoy taşındı. Bu değişimin nedeni ve kira bedelinin 130 bin lira olup olmadığı merak edilirken Esmersoy'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 17:29
Magazin

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sunucu Burcu Esmersoy, Serenay Sarıkaya'nın evini tutması konusuyla ilgili de açıklama yaptı.

Rakamlar Biraz Abartılı

Habertürk'ün haberine göre, Esmersoy, Serenay Sarıkaya ile ilgili şunları söyledi:

"Nişantaşı'ndaki ofisimi Etiler'e taşıdım. Çünkü çok fazla trafik oluyordu. Orayı ev olarak değil, ofis olarak tuttum. Eşimle orada yaşamıyoruz. Ancak yazıldığı gibi kiralar söz konusu değil. Tabii ki rakamlar biraz abartılı."

Eve Benden İyi Bakıyor

Burcu Esmersoy evin çok iyi durumda olduğunu da, "Serenay Sarıkaya'ya teşekkür ederim, evi çok temiz tutmuş. Eve benden daha iyi bakıyor diyebilirim" sözleriyle ifade etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin