Çağlar Ertuğrul'dan tiyatro müjdesi!

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Çağlar Ertuğrul, yeni oyunun provasından çıktığını söyledi. İstanbul'a yeniden taşınan Ertuğrul, bu durumdan şikayetçi olduğunu da dile getirdi.

ozan
18 Kasım 2023 - 11:37
Magazin

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde, Dasdas Sahne'ye tiyatro provasına giden Ertuğrul, yeni tiyatro oyunlarıyla ilgili heyecanını paylaştı. Çağlar Ertuğrul, "Yeni oyunumuz var. Onun için provaya geldim. Çok heyecanlıyız oyun için ve çok çalışıyoruz" dedi.

23-11/18/aglar-ertugrul-1.JPG

Pandemiyle beraber Urla'ya yerleşen fakat yakın zamanda işlerden dolayı tekrardan İstanbul'a döndüğünü ifade eden Çağlar Ertuğrul, "İş durumu olmasaydı açıkcası dönme fikri hiç aklımda yoktu. 1 hafta oldu tekrardan İstanbul'a taşınalı. Keşke bir iş İzmir taraflarında çekilse de o projede severek oynasam ama bu işin ana merkezi İstanbul" dedi.

Senaryo okuduğunu söyleyen Ertuğrul, "Yeni projeler olacak. Ancak şu an için net olmadığı için bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin