Ceyda Düvenci'ye aşk dolu yanıt!

Ceyda Düvenci, radyocu Güçlü Mete ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Düvenci'nin son paylaşımına sevgilisinden de yorum geldi.

Berfin Sengil
25 Mart 2024 - 12:05
Magazin

Geçtiğimiz yıl oyuncu Bülent Şakrak ile evliliğini sonlandıran Ceyda Düvenci'nin, Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Bir röporajında, "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hala… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım" açıklamasında bulunan Düvenci'nin aşkı, son paylaşımla doğrulandı.

Geçtiğimiz gün Ceyda Düvenci'nin paylaştığı kareye, radyocu Güçlü Mete'den kalp emojili yorum geldi. Çiftin ilişkisi, Düvenci'nin bu paylaşımına gelen yorumla ilan edilmiş oldu.

Kalp Emojisi Ele Verdi

Güçlü Mete'nin kalpli yorumuna Ceyda Düvenci'den de kalpli karşılık geldi. Çok sayıda beğeni alan ikilinin yorumları, aşk konusundaki etkileşimlerle devam etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin