Cırcır Böcekleri İtler ve Biz oyunu sahnede!

Başarılı oyuncular Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın iki kardeşi oynadığı "Cırcır Böcekleri İtler ve Biz" oyunu Ekim ayında yaptığı prömiyerinin ardından yoğun ilgiyle karşılandı. Şu ana kadar 4 oyunu geride bırakan ekip Kasım ayında da seyirci ile buluşmaya devam edecek.

ozan
03 Kasım 2023 - 09:49
Viral

Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın iki kardeşe hayat verdiği "Cırcır Böcekleri İtler ve Biz" oyunu, Ekim ayında yaptığı prömiyerinin ardından 4 oyunu geride bıraktı. Oyun, Kasım ayında da seyirciyle buluşacak.

Gülsoy ve Teoman ikilisine Burak Sarımola ve Ayşe Lebriz Berkem’in eşlik ettiği, Mert Öner’in yönetmenliğinde Sam Shepard’ın "True West" oyununa günümüzden bakan "Cırcır Böcekleri İtler ve Biz" isimli tek perdelik oyun biri kentli, eğitimli bir senarist, diğeri ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız olan iki kardeşin birbirlerini keşfetme ve birbirlerine dönüşme hikayesini konu alıyor.

23-11/03/circir-bocekleri-itler-ve-biz4-1.jpg

İzleyenlerden tam not alan oyun, 14 Kasım’da Zorlu PSM’de, 25 Kasım’da Fişekhane’de (Matine Suare) ve 29 Kasım’da Uniq Hall’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Ekim ayını kapalı gişe tamamlayan oyunun Kasım ayı biletleri Passo ve Biletinial’da satışta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin