Çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi The Boys'un oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Amazon'un yeni dizisi The Boys'un oyuncu kadrosuna Laz Alonso da katıldı.

Volkan Küçükel
06 Mart 2018 - 14:00
Gündem

Amazon'un doğrudan sezon onayı verdiği süper kahraman dizisi "The Boys"un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys'un oyuncu kadrosuna son katılan isim Laz Alonso (The Mysteries of Laura) oldu.

"THE BOYS"UN KONUSU

Supernatural yaratıcısı / Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke, Preacher'dan Evan Goldberg ve Seth Rogen ile Sony Pictures TV'nin arkasında olduğu dizinin hikayesi süper kahramanların şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen ve kanuni yetkisi olmadan düzeni sağlamaya çalışan bir grup ise bu yozlaşmış ve yoldan çıkmış süper kahramanları devirmek için mücadele etmektedir.

Alonso dizide The Boys ekibinin oldukça zeki, gözlemci harika dedektifi ve sezgisel gücü yüksek araştırmacısı Mother's Milk karakterine hayat verecek.

18-03/06/laz-alonso-the-boys.jpeg

The Boys ekibinin The Female, Wee Hughie, Billy Butcher ve The Frenchman karakterlerine hayat verecek isimler de yakın zamanda duyurulacak.

Son olarak NBC'nin The Mysteries of Laure dizisinde Billy Soto karakteriyle izlediğimiz Alonso'nun dizi geçmişinde Deception (Will Moreno) ve Breakout Kings (Charlie Duchamp) gibi yapımlar bulunuyor. Yakın geçmişte Kathryn Bigelow'un Detroit filminde rol alan oyuncuyu Paula Patton ve Omar Epps'li Lionsgate filmi Traffik'te de izleyeceğiz.

THE BOYS'UN OYUNCU KADROSUNA DAHİL OLAN DİĞER İSİMLER

Antony Starr (American Gothic), Dominique McElligott (The Last Tycoon), Chace Crawford (Gossip Girl), Jessie T. Usher (Survivor's Remorse), Nathan Mitchell (iZombie) ve Erin Moriarity (Jessica Jones) daha önceden The Boys'un oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler olmuşlardı.

18-03/06/anthony-starr.jpg

Preacher'dan Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

THE BOYS 2019 SENESİ İÇİNDE İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

Çekimlerine önümüzdeki Mayıs ayı içinde Pittsburgh, Pennsylvania ve Toronto, Kanada'da başlanacak ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin