Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari ile eşi Edip Tepeli aynı sahnede!

Ekranlardan uzak kalsa da sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen, televizyonun uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, bir ödül töreninde eşiyle sunuculuk yaptı. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Edip Tatari ile aynı sahneyi paylaşan Tatari, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

ozan
06 Ekim 2023 - 14:20
Magazin

Oyuncu Ayşecan Tatari ile eşi Edip Tepeli, 25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde sunuculuk görevini üstlendi. 2017 yılında evlenen ve 3 yıl önce kızları Müjgan'ı kucaklarına alan Tatari ve Tepeli çifti, sunucu olarak da sevenlerinden tam not aldı.

Çiftin uyumu gözlerden kaçmadı

Ekranlarda çok sık yer almasa da tiyatro sahnesinde karşılaştığımız Ayşecan Tatari ile eşi Edip Tepeli çiftinin uyumlu sunumuyla ödül töreninde renkli ve samimi anlar yaşandı.

23-10/06/aysecan-tatari-edip-tepeli.jpg

Dönemin ruhuna uygun kıyafet seçimi dikkat çekti

Siyah yırtmaçlı elbisesinin yanı sıra eldivenleri ve saçında kullandığı aksesuar detaylarıyla Afife Jale ve tiyatro tarihine uygun bir çizgi yakalayan Ayşecan Tatari, ödül gecesinde büyük beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin