Çöp Apartman dizisinin kadrosuna Atilla Şendil de katıldı!

Atilla Şendil yeni dizi Çöp Apartman'ın kadrosunda.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 10:37
Gündem

TRT ekranlarında yeni sezonda yayınlanmak üzere OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Çöp Apartman dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

20-08/19/p.png

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini koruyor. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimlerin ana kadroda yer alacağı diziye Alper Saldıran, Açelya Devrim Yılhan ve Mert Asutay gibi isimler de dahil olmuştu.

Çöp Apartman dizisinin kadrosuna Atilla Şendil de katıldı!

20-08/19/atilla.png

Oyunculuk kariyeri boyunca: Baba Evi, Kurtlar Vadisi, OKS Anneleri, Sen de Gitme, Vicdan ve Güllerin Savaşı dizilerinde rol alan Atilla Şendil, Gönül Dağı dizisinin kadrosundaki yerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin