Cumhuriyet kadınları podyumda!

Bu yıl 5. kez düzenlenen Fashion Breeze defilesi 6 Aralık’ta Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşti. İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı gecenin koreografisini Asil Çağıl'ın üstlenirken Özge Ulusoy, Ece Gürsel gibi isimler sahnedeydi.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 10:17
Gündem

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Fashion Breeze defilesi organizatör Sultan Bozkuş ve sunucu-oyuncu Doğa Bekleriz tarafından 6 Aralık’ta Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapıldı. Sunuculuğunu İpek Tanrıyar'ın yaptığı, koreografisini Asil Çağıl'ın üstlendiği defile ünlü top modeller Özge Ulusoy, Ece Gürsel gibi bir çok mankenin katılımı ile gerçekleşti.

Defile erkek egemen meslek dallarının ilkleri olan kadınlarımızın görsellerinin video sunumu ile başladı .Cumhuriyet’imizin 100. yıl kutlamasında "Cumhuriyet Kadını Her Yerde" temasını vurgulamak için mankenler meslekleri ifade eden işçi bareti, boks eldiveni ve daha birçok aksesuarı farklılık yaratarak gelinlik ve abiyelerle birlikte sergilerken, bu ilginç final davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Organizatör Sultan Bozkuş ve Doğa Bekleriz, "Her defilemizde farklı bir sosyal sorumluluk projesine yer veriyoruz. Bu yılki 5. Fashıon Breeze defilemizin teması Cumhuriyet Kadını Her Yerde" dediler. Kadının gittiği her yere başarısı, zarafeti ve gücünü taşıdığının altını çizmek istediklerini söyleyen ikili, 4. Fashion Brezee defilesinde kadına şiddet temasıyla yola çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin