Derya Uluğ oyunculuğa mı başlıyor?

Şarkıcı Derya Uluğ, konuk olduğu programda oyunculuğa yeşil ışık yakıp, “Teklif gelirse kapımı kapatmam. Rolümün hakkını verebilmek için her türlü eğitimi alırım” ifadelerini kullandı. Derya Uluğ kimdir, nereli, kaç yaşında?

Berfin Sengil
18 Mart 2024 - 15:00
Magazin

Konuk olduğu Kral Müzik YouTube kanalında samimi açıklamalarda bulunan Derya Uluğ'dan oyunculuk yapmak istediğine dair ifadeler geldi.

Çocukluk Hayalini Anlattı

 Uluğ, “Hep bir merakım vardı. Küçük yaşlarda yıl sonu temsillerinde tiyatroda oynuyordum. Çok film ve dizi izlerim. Bir teklif gelirse kapımı kapatmam. Kendimde yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Onun hakkını verebilmek için her türlü eğitimi alır ve hazırlanırım” derken oyunculuk için açık kapı bıraktı.

Kıskançlığı Yok

Ayrıca Derya Uluğ programda, “Eskiden sanat camiasında ilişkiler sertmiş. Ben kadın meslektaşlarımın şarkıları güzel yerlere geldiğinde bundan mutluluk duyuyor ve onları tebrik ediyorum. Bende hiçbir olumsuz düşünce, kıskanma olmaz. Pop müzik kadınlarla birlikte daha da yükselişe geçiyor. Birbirimize destek vermek güzel bir şey” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin