Didem Soydan'dan ilk açıklama geldi! Unutamadığı aşkı Can Bonomo mu?

Didem Soydan'ın olaylı "Eski sevgilimi unutamadım!" açıklamasının ardından ünlü isim açıklama yaptı! Didem Soydan kimdir? Can Bonomo kimdir? Neden ayrıldılar? Ne zaman ayrıldılar? Can Bonomo kiminle evli? Didem Soydan, Can Bonomo'yu unutamadı mı?

Pınar Alçiçek
08 Ağustos 2023 - 11:01
Magazin

Ünlü manken Didem Soydan, katıldığı bir programda eski sevgilisine hala aşık olduğunu fakat o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söylemişti. Çoğu sosyal medya kullanıcıları o kişinin Öykü Karayel'le evli olan Can Bonomo olabileceğini öne sürmüştü... Soydan ikinci bir açıklama yaptı!

İŞTE O ÇOK KONUŞULAN AÇIKLAMA;

"Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikâyeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dair ederek rahatsızlık vermeyin."

23-08/08/screenshot_768.png

Soydan, geçtiğimiz gün ise o videoya gelen bir yoruma cevap vererek bu iddiayı yalanlamıştı... 

"Atma ziya!"

23-08/07/2023-08-07-1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin