Dilan Polat ve Nez Demir duruşma boyunca ağladı

Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, bir döneme damgasını vuran fenomen Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava sonuçlandı. Nez Demir ve Dilan Polat'ın duruşma boyunca ağlaması ise gündem oldu.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 14:39
Magazin

Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle Dilan Polat tarafından açılan dava sonuçlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlanmasıyla Nez Demir hakkında 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti. Dilan Polat'ın şikayetini çekmesiyle davanın düştüğü açıklandı.

DHA'da yer alan habere göre; Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya Nez Demir katılırken, Dilan Polat ise Sesli ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşmada savunma yapan sanık Nez Demir, "Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit unsuru değil. Her zaman aramızdaki kavgalar" ifadelerini kullandı.

Şikayetinden Vazgeçti

Dilan Polat ise, "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım huzurdadır ben hür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum" diye konuştu.

Duruşma Boyunca Ağladılar

Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle davanın düşmesine karar verildi.

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürerken hem Dilan Polat'ın hem de Nez Demir'in duruşma boyunca ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin