Dirk Gently's Holistic Detective Agency iptal edildi!

BBC America dizisi Dirk Gently's Holistic Detective Agency iki sezonun ardından iptali gördü.

Volkan Küçükel
19 Aralık 2017 - 01:49
Gündem

"Dirk Gently's Holistic Detective Agency" takipçilerini üzecek bir haberimiz var!

DIRK GENTLY'S HOLISTİC DETECTIVE AGENCY 3. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal BBC America, Dirk Gently's Holistic Detective Agency'i iki sezonluk macerasının ardından resmen iptal ettiğini duyurdu. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

8 bölümden oluşan ilk sezonu 22 Ekim-10 Aralık 2016 tarihleri arasında ekranlara gelen dizinin 10 bölümlük ikinci sezonu ise 14 Ekim-16 Aralık 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

17-12/19/bbc-america-dizileri.jpg

BBC America'dan konuyla ilgili yapılan basın açıklaması şöyle:

"Bu muhteşem diziyi ortaya koymaktan gurur duyuyoruz. Max Landis, Samuel Barnett, Elijah Wood ve ismini sayamadığımız diğer isimlerin oluşturduğu seçkin ekibe minnettarız.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency'nin iki sezonu boyunca yetenekli ve tutkulu yazarlar, yapımcılar ve oyuncularla çalışmak bir ayrıcalıktı. Bu eşi benzeri olmayan fantastik dünyayı kucaklayan tutkulu hayranlara da teşekkürler."

Hitchhiker's Guide to the Galaxy serisinin yazarı Douglas Adams'ın kült romanlarına dayanarak ekranlara uyarlanan dizi; garip bir kişiliğe sahip dedektif Dirk Gently (Samuel Barnett) ve onun gönülsüz yardımcısı Todd'un (Elijah Wood) tuhaf maceralarını ekranlara yansıtıyor.

17-12/19/dirk-gentlys-holistic-detective-agency.jpg

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Max Landis'in (American Ultra, Chronicle) yaratıcısı olduğu, Robert Cooper'ın (Stargate Atlantis) showrunner'lığını üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Barnett ve Wood dışında Hannah Marks, Jade Eshet, Fiona Dourif, Aaron Douglas, Dustin Milligan, Michael Eklund, Miguel Sandoval, Mpho Koaho, Neil Brown Jr., Richard Schiff, Ty Olsson, Viv Leacock ve Zak Santiago gibi isimler rol alıyor.

John Hannah, Amanda Walsh, Tyler Labine, Izzie Steele, Aleks Paunovic ve Alan Tudyk dizinin ikinci sezonu için kadroya katılan isimler olmuşlardı.

Max Landis, Robert Cooper, Dean Parisot, Arvind Ethan David, Zainir Aminullah, Ted Adams, David Ozer, David Alpert ve Rick Jacobs ise projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency'nin Netflix ya da benzeri platformlarda üçüncü sezonuyla devam edebileceği ihtimalleri kulislerde konuşulsa da bu konuda şu ana kadar bir doğrulama ya da açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin