Ebru Şallı gözaltı iddialarına evden cevap verdi!

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetlerinin ardından İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Şallı ise Instagram hesabından açıklama yaptı. Ebru Şallı'nın eşi hapse mi girecek? Uğur Akkuş kimi dolandırdı? Ebru Şallı kimdir? Eşi Uğur Akkuş kimdir Mesleği ne? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
13 Haziran 2023 - 10:34
Magazin

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın iş adamı eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla dün İstanbul havalimanında gözaltına alındı. Peki Ebru Şallı bu konuyla alakalı ne cevap verdi?

23-06/13/1200x627-sallinin-jest-saati-1629146234017.jpeg

İddiaya göre; Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı, tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’nda polisler tarafından gözaltına alındı. Eşiyle beraber Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürülen Akkuş'un Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia ediliyordu.

23-06/13/qawsedfgh.jpg

"HEPSİ YALAN DOLAN!"

Emniyet çıkışında basın mensuplarına tepki gösteren Akkuş, "Bu iddialardan artık bıktım. Siz gece gündüz bu iddiaları haber yaptınız, şimdi savcılığa gidiyorum. İfademi vereceğim. Yarın da basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan, bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz, iddia haber olmaz. Bak, şov yapıyoruz burada" dedi.

23-06/13/2023-06-13-3.png

O iddiayla karşı karşıya kalan Ebru Şallı ise, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile açıklamada bulundu:

"Bir saat evvel gibi, Ebru gözaltına alındı gibi bir haber çıkmış, böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak, hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımızda yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin