Emre Kınay şarkılarıyla sahnede!

Geçtiğimiz gün bir restaurantta sahneye çıkan oyuncu Emre Kınay, oyunculuk mu şarkıcılık mı sorusuna "İkisini de severek yapıyorum" dye cevap verdi. İşte Emre Kınay'ın sahnesinden detaylar...

ozan
01 Kasım 2023 - 09:42
Magazin

Başarılı oyuncu Emre Kınay,  Watergarden İstanbul’da objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezi içerisindeki sahibi olduğu restaurantta sahne alan Kınay, birbirinden özel şarkıları yorumlarken, kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan oyuncu, “Her şey yolunda gidiyor arkadaşlar. Öncelikle Cumhuriyet'imizin 100. yılı kutlu olsun. Nice 100 yıllarımız olsun. Bildiğiniz üzere yeni bir dizimiz başladı. Setlere gidip geliyorum. Onun dışında yeni sezon tiyatro oyunlarımız için hazırlık yapıyoruz. Tiyatro severleri heyecanlandıracak oyunlar geliyor.” dedi.

23-11/01/emre-kinay-2.JPG

Oyunculuğu mu yoksa şarkı söylemeyi mi daha çok sevdiğinin sorulması üzerine Kınay, ”Oyunculuk ayrı bir olay tabii ki de. Sadece şarkı söylemeyi seviyorum. Okurken beni dinlemeye gelenlerin sevincini de görünce ayrı mutlu oluyorum.  İkisini de severek yapıyorum.” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin