Enis Arıkan: "Düşündüğümden zor oldu"

'Balina' adlı oyunda Charlie karakterini canlandıran Enis Arıkan, "Sahnede böyle bir karakteri canlandırmak hem fiziksel hem de ruhsal olarak düşündüğümden daha zorlu oldu" ifadelerini kullandı.

ozan
16 Kasım 2023 - 16:40
Magazin

Amerikalı yazar Samuel D. Hunter'ın kaleme aldığı 'The Whale' (Balina) Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak prodüksiyonuyla sahneleniyor. İbrahim Çiçek’in yönetmenliğindeki ‘Balina’, 2 Kasım’da Zorlu PSM’de perde açtı. Geçtiğimiz yıl Brendan Fraser’a sinemada ‘En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran Charlie karakterine müzikalde Enis Arıkan hayat veriyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, oyunun hazırlık sürecinden bahseden Enis Arıkan, "3 aylık bir prova sürecimiz oldu. Oyunun konusu itibarıyla duygusal anlamda ben ve oyuncu arkadaşlarım için bir hayli yoğun bir süreç olduğunu söyleyebilirim" dedi.

23-11/16/1-1.jpg

'Kostümün İçinde Kalmak Zorlayıcı'

300 kilo ve evinden çıkamayan Charlie karakteriyle ilgili Arıkan, “Sahnede böyle bir karakteri canlandırmak hem fiziksel hem de ruhsal olarak düşündüğümden daha zorlu oldu. Vücudumu kaplayan kostüm hareket kabiliyetimi belli bir seviyeye indiriyor ve çok uzun süre o kostümün içinde kalmam zorlayıcı bir deneyim olabiliyor” dedi.

Enis Arıkan, Brendan Fraser’ın başrolde olduğu Balina filminden çok etkilendiğini belirtirken, “Filmi izledim ve herkes gibi çok etkilendim. Film atmosfer olarak çok daha karanlık ve yoğun. Oyunumuzda yönetmenimizin kurduğu dünya filme göre biraz daha farklı, belki de daha nefes aldıran bir atmosfere sahip diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin