Erdem Ergün'den nostaljik yolculuk!

Erdem Ergün yeni teklisi “Aşağıdan Gelir Omuz Omuza” eseriyle dinleyiciyle buluşuyor. Ergün'ün, geçtiğimiz ay kaybettiği dedesi Ali Hançer anısına düzenlediği şarkı dinleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 14:55
Magazin

“Alma Ahımı”, “Gel Dedim”, ve “Zaman” isimli şarkılarıyla müzikseverlerden büyük beğeni toplayan Erdem Ergün yeni teklisi “Aşağıdan Gelir Omuz Omuza” eseriyle müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

Erdem Ergün yeni şarkısı, hayatında değerli bir yere sahip olan ve geçtiğimiz ay kaybettiği dedesi Ali Hançer anısına düzenlenmesi nedeniyle özel bir yere sahip. Ergün yeni single çalışmasıyla hem dedesine vefa borcunu ödüyor hem de hisli sesiyle müzik dünyasına kendine has bir yorumla iz bırakmaya hazırlanıyor.

Ergün alışılmışın dışına çıkarak, bu kez sözü ve bestesi anonim olan Türk halk müziği ezgileriyle sevenlerinin kulağına misafir oluyor. “Aşağıdan Gelir Omuz Omuza” isimli teklisinin hem aranjörlüğünü hem de klip yönetmenliğini üstlenen Erdem Ergün, yorumuyla müzikseverleri duygulandıracak.

Sivas’ın Gürün ilçesinde çekilen ve çok sevdiği dedesinin nostaljik görüntüleriyle süslenen klip, herkesi anılarla dolu bir yolculuğa çıkartacak.

Erdem Ergün’ün yeni single çalışması “Aşağıdan Gelir Omuz Omuza”  29 Mart’tan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin