Evan Helmuth hayatını kaybetti!

Televizyon ve sinemada birçok yapımda yer almış aktör Evan Helmuth hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2017 - 14:58
Gündem

Televizyon ve sinemada birçok yapımda yer almış aktör Evan Helmuth hayatını kaybetti.

EVAN HELMUTH 40 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

William Brent Bell'in 2012 yapımı korku filmi The Devil Inside'da rahip David Keane karakterine hayat veren Helmuth, felçle birlikte ortaya çıkan komplikasyonlar sonucunda hafta başında henüz 40 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Aktörün ölüm ilanı henüz gerçekleşti.

HELMUTH'UN KARİYERİ

Farrelly kardeşlerin Jimmy Fallon & Drew Barrymore'lu romantik komedisi Fever Pitch ve Joshua Michael Stern'in Steve Jobs temalı 2013 yapımı biyografik türdeki filmi Jobs gibi filmlerde rol alan Helmuth, televizyon dünyasında da birçok yapımda karşımıza çıktı.

17-07/20/evan-helmuth-oldu.jpg

Son dönemde Battle Creek (Mike Goodman), Perception (Charlie Kendricks), Rizzoli & Isles (Jake Spencer), The Client List (Phil) gibi dizilere konuk olan aktör ayrıca geçmiş dönemde Awake (Roland Petrowski), Bones (Karl Singler), Castle ( Nick Johnston) ve CSI: NY (Blake Mathers) gibi yapımlarda da konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

Michigan'daki Interlochen Sanat Akademisi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi için Kaliforniya Üniversitesi bünyesindeki USC School of Dramatic Arts'a katılan aktör burada Alias yazar ekibinde yer alan Josh Appelbaum ile tanıştı ve onun ortak yazarlarından olduğu Alias'ın 5. sezon 9. bölümü "The Horizon"da konuk oyuncu olarak yer aldı.

17-07/20/casey-stratton-twitter.png

Aktörün ölümünün ardından duygularını ifade eden uzun süreli arkadaşı Appelbaum "Evan en sıcak ve hayal edebileceğiniz gönlü en zengin insandı" derken "Bu sektöre karşı olan tutkusu arkadaşlarına olan tutkusundan daha ağır basıyordu. Yirmi yıl önce USC'de tanıştığım Evan'ın hayatı ve bıraktıkları Los Angeles civarındaki sayısız kırık kalp tarafından hiç unutulmayacak" şeklinde konuştu.

17-07/20/evan-helmuth-fotograf.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin