Ezgi Şenler sessizliğini bozdu

Şarkıcı Buray ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda bitiren Ezgi Şenler, ayrılık sebebi hakkında ilk kez konuştu. Buray ile Ezgi Şenler neden ayrıldı? Buray ile Ezgi Şenler barıştı mı? Ezgi Şenler kimdir? Buray kimdir, kaç yaşında?

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 09:20
Magazin

Oyuncu Ezgi Şenler ile şarkıcı Buray'ın ilişkisinin sona erdiği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Serçenin Gözyaşları, Ahmet'in Türküsü gibi yapımlarla tanınan Ezgi Şenler ile büyük hayran kitlesine sahip olan Buray'ın ayrılığı, sevenleri tarafından üzüntüyle karşılanmıştı.

'Anlaşamadığımız Şeyler Oldu'

Ezgi Şenler katıldığı bir basın toplantısında Buray ile ilişkisinin neden bittiğini de ilk kez açıkladı. Şenler, "Her ilişki gibi aşklar başlayıp bitebiliyor. Bazı olumsuz, anlaşamadığımız şeyler oldu aramızda. Konuşarak aşkı bitirme kararı aldık. Kıskançlık gibi bir durum değil ama. Herkesin yolu açık olsun" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında ilişkilerini ilan eden çift, gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Ayrılık haberinin ardından Ezgi Şenler ile Buray'ın kıskançlık ya da ihanet yüzünden mi ayrıldığı merak ediliyordu.

Ezgi Şenler'in açıklamasıyla çiftin ayrılık nedeni de netleşmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin