Fİ 2. sezon Çİ izlenme rekoru kırıyor!

kurgusu çekimleri ve karakterleriyle nefes kesen Fİ 2. sezon Çİ izlenme rekoru kırıyor. İlk sezonu izlenme rekoru kıran internet dizisi ikinci sezonuyla ilk rekorunu kırdı.

Berfu Gürle
01 Aralık 2017 - 12:17
Gündem

2. sezon Çİ izlenme rekoru kırıyor. Birinci sezonu tam 50 milyon izlenme ile rekor kırmıştı. İkinci sezonu Çİ ile toplamda 100 milyon izlenmeye başladı. 

Dizinin ikinci sezonu Çİ'de henüz 3. bölümü yayınlandı. Cuma günleri PuhuTv'de yayınlanan dizi 3 bölüm izlenmesi ve birinci sezon izlemesi ile toplamda 100 milyon izlenmeye ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı ve Çİ serisi cesur sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Çİ 3. Bölümde neler oldu?

"İstediğimi vermezsen, istediğini alamazsın Can Manay"

Dizinin üçüncü bölümünde Duru hayali olan başrolün sahibi olmaya çalışır. Can Manay ile Afife rolü için cesur sahnelerin yaşandığı bölümde Manay'ı kendi yöntemleriyle ikna etmeye çalışır. "İlk Türk kadın tiyatrocu" Afife Jale'nin müzikal'inde Deniz'inde yer alması Duru ve Manay'ın plaanlarını alt üst eder. Özge, Can Manay'ın eski sevgilisinin yüzünü unutamaz ve bu davanın peşine düşer. Onunla Manay'ın ona yaptıklarını öğrenmek için görüşür. Eski sevgilisinin evli olması ve Manay'ın çiftin boşanmalarını sağlayıp kadın ile birlikte olması Duru ile yaşananları akıllara getirdi. Eti'nin çok korktuğu Manay'ın hastalığı ne?

Tüm bu gerçekler bir bir ortaya çıkarken Manay'ın eski sevgilisini ayırdığı eski kocasıyla görmesi sonrasında yarım kalan hikaye dördüncü bölümde aktıralacak. Manay sevgilisine ne yaptı? 3. Bölümde Deniz ile ilgili yalan söyleyen Duru'yu, Deniz ele verecek. Manay'ın Duru'ya bakışı akıllarda soru işareti yaratmasına neden oldu. Can Manay yalan söylediğini öğrenen Duru'ya nasıl davranacak?  Yeni bölüm bugün online izleme platformu PuhuTv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin