Game of Thrones yıldızı Aidan Gillen UFO dizisi Blue Book'un başrolünde!

History Channel'ın yüksek beklentili yeni dizisi Blue Book'u tanıyalım...

Volkan Küçükel
30 Ekim 2017 - 15:48
Gündem

Game of Thrones'un Petyr 'Littlefinger' Baelish'i olarak tanıdığımız İrlandalı aktör Aidan Gillen, History'nin UFO temalı dizisi "Blue Book"un başrol oyuncusu oldu.

AIDAN GILLEN YENİ ROLÜYLE KARŞIMIZDA!

Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in de yapımcı kadrosunda bulunduğu yüksek beklentili dizi geride bıraktığımız yaz döneminde kanaldan 10 bölümlük ilk sezon onayını resmi olarak almıştı.

17-10/30/ufo.jpg

"BLUE BOOK" KONUSU

Senaryosu David O'Leary tarafından kaleme alınan Blue Blook'un konusu şöyle:

Dizinin hikayesi 1950 ve 1960'lı yıllarda ABD Hava Kuvvetleri tarafından desteklenen ve UFO olaylarını araştırmak için oluşturulan resmi soruşturma programı 'Project Blue Book (Mavi Kitap Projesi)' üzerinden şekilleniyor.

GILLEN'İN ROLÜNÜN DETAYLARI VE KARİYERİ

Gillen dizide Mavi Kitap Projesi'ne Baş Bilimsel Danışman olarak atanan parlak bir astrofizikçi, aile adamı ve UFO araştırmacısı Dr. J. Allen Hynek karakterine hayat verecek.

Game of Thrones'un ilk yedi sezonunda Petyr 'Littlefinger' Baelish karakteriyle izlediğimiz 49 yaşındaki Aidan Gillen şu sıralar Freddie Mercury biyografisi niteliğindeki Bohemian Rhapsody filmlerinin çekimleriyle meşgul. Oyuncuyu ayrıca Peaky Blinders'ın yaklaşmakta olan yeni sezonunda konuk oyuncu olarak göreceğiz.

17-10/30/aidan-gillen-got.jpg

PROJENİN KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

O'Leary ile birlikte Sean Jablonski (Suits) showrunner, yazar ve yürütücü yapımcılar olarak dümenin başındaki isimler olacak. Zemeckis, Jack Rapke (Flight) ve Jackie Levine (Allied) dizinin yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

A+E Studios ve Compari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanacak Blue Book'ta Maleficent (2014) filminin yönetmeni Robert Stromberg ilk iki bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

17-10/30/history.jpg

BLUE BOOK 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenen Blue Blook dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Dizinin ne zaman ekranlarda olacağı ise şimdilik belirsiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin