Game of Thrones'un animesi olsa nasıl olurdu? İşte o ilginç video!

Ekranların fenomen dizisi Game of Thrones'un bu kez açılış jeneriği anime formatında yapıldı. Ortaya ilginç bir çalışma çıktı.

Volkan Küçükel
10 Ekim 2017 - 12:56
Gündem

2018 sonları ya da 2019 senesi içinde ekranlara gelecek final bölümüyle HBO'daki serüvenini sonlandıracak ekranların fenomen dizisi Game of Thrones'un yayın hayatı boyunca birçok hayran yapımı video ile karşılaştık.

Karakterleri, müzikleri ve açılış jeneriğiyle şimdiye kadar pek çok hayran yapımı videosunu izlediğimiz Game of Thrones'un bu kez açılış jeneriği anime formatında yapıldı.

GAME OF THRONES ANİME VİDEOSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

YouTube'da malec isimli kanalda yayınlanan bir dakika süreli video dizinin açılışını anime formatında bizlere sunuyor. Henüz birkaç gün önce paylaşılmasına rağmen şimdiden 1 milyon izlenme sayısını geçen çalışma oldukça beğeni toplamış görünüyor.

17-10/10/got-anime.jpg

Başarılı çizimleriyle dikkat çeken, son sezondan sahneler içeren; Jon Snow, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister ve Sansa Stark gibi dizideki birçok karakteri barındıran çalışmada Game of Thrones'un açılışının anime formatında oldukça başarılı ve etkileyici bir şekilde hazırlandığı görülüyor.

Elektro gitar ve Japonca alt yazılarla süslenen çalışmanın sonunda "Sıradaki kim olsun, siz karar verin" yazısı beliriyor. Malec, izlenme sayısına bakıldığında büyük ilgi gören bu çalışmasını ilerleyen dönemde takipçilerinden gelen istekler doğrultusunda farklı yapımlar için de uygulayacak gibi görünüyor.

17-10/10/got-anime-youtube.jpg

GAME OF THRONES ANİMESİ OLUR MU?

Hikayesiyle, karakterleriyle, fantastik öğeleriyle animeye uyarlanması hiç de zor olmayan Game of Thrones için yapılan bu çalışmanın gördüğü ilgi belki de yapımcıları etkiler ve ilerleyen dönemde bir Game of Thrones animesi izleyebiliriz.

"Game of Thrones" Anime Çalışması (ET SI GAME OF THRONES ÉTAIT UN ANIME ?)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin