Gökhan Özen hayranlarını yağmur durduramadı!

Pop müziğinin bir döneme damga vuran ismi Gökhan Özen, bu yaz ikinci kez Kuruçeşme'de hayranlarının karşısına çıktı. Yağan yağmura rağmen Gökhan Özen hayranları, konser alanını terk etmedi ve müzik ziyafeti renkli anlara sahne oldu.

ozan
29 Eylül 2023 - 15:57
Magazin

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki gün unutulmaz bir geceye imza attı. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen'in ikinci kez çıktığı Kuruçeşme sahnesinde biletleri yine sold out oldu.

23-09/29/gokhan-ozen-2-1695992654.JPG

Akşamüstü saatlerinde ansızın bastıran ve İstanbul Avrupa yakasında hayatı felç eden yağmura aldırış etmeyen Gökhan Özen hayranları, konser alanını hınca hınç doldurdu. Özen, üç saat süren konserinde, sınırsız enerjisi ile binlerce hayranını coşturdu.

Müthiş sahne performansının yanında beyaz kuyruklu piyanoda söylediği “Duman Gözlüm”, “Seni Kimler Aldı”, “Ne Farkeder” gibi şarkılarla da romantik rüzgarlar estirdi. Çoğu şarkısında kendisine eşlik eden 4 kadın dansçısı ile farklı koreografiler sergileyen Özen, sıcak ve sempatik tavırları ile seyircisinden tam not aldı.

23-09/29/gokhan-ozen-3.JPG

Kuruçeşme Açıkhava’daki ilk 2 konserinin tüm biletlerinin tükenmesi üzerine 3. organizasyonu yapan Poll Production’ın isteği üzerine 3. konsere de “Evet” dedi. Gökhan Özen, 28 Ekim'de yeniden sevenleri ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin