Gökhan Özen Türkiye'ye geri mi döndü? Konser ne zaman?

Ünlü popçu Gökhan Özen 7 yıl aradan sonra yurda döndü! Gökhan özen Türkiye'ye mi döndü? Neden döndü? Neredeydi? Şarkıcılığı bıraktı mı? Konser ne zaman? Gökhan Özen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
23 Ağustos 2023 - 11:12
Magazin

Bir zamanların efsane popçusu Gökhan özen, 7 yıl önce Amerika'ya taşınarak bir daha konserlere çıkmamaya karar vermişti.

Geçtiğimiz gün Bebek'te kamerelara takılan Özen, hayranlarına müjdeli haberi verdi...

23-08/23/sdc-1692778859.jpg

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özen, şu açıklamalarda bulundu; “Çok mutluyum. Yedi sene burada değildim ama müziğim buradaydı. 2.5 sene önce bir albüm çıkartmıştım ‘Firardayım’ diye. O da yine listelerde haftalarca kaldı. O bakımdan ben yokken bile müziğim buradaydı. Bu süreçte Türkiye’ye çok gittim geldim. Konser vermiyordum. Son iki senedir sevenlerimin yazdığı mesajları Amerika'da okurken çok duygulandım ve konser vermeye karar verdim. Yıllar geçtikçe seyircim ile olan sevgi azalması lazım iken daha da çok arttı. Gözlerim çok doldu mesajları okurken. Sonrasında sevenlerim için konser vermek niyeti ile geldim”

Muhabirlerin “Büyük bir pop stardınız. Türkiye’de bütün şarkılarınız çok seviliyordu. Neden bırakıp gittiniz peki?” sorusuna ise Özen “Temelli gitmedim aslında. Amerika’ya gidiş sebebim Amerika’da bir plak şirketi kurmaktı. İngilizce şarkılar yazabilmekti ve bu yazdığım ingilizce şarkıları dünyaya paylaşabilmekti. Müzik sorun değildi benim için ama söz yazmaya gelince burada yazdığım derin şarkılar gibi oranın da kültürünü, sokak stilini öğrenip ingilizce şarkılar yazmak içindi. İngilizcem de çok gelişti. Şu an yazdığım ingilizce şarkılar da tıpkı Türkçe yazdığım şarkılar kadar derin. Plak şirketimden dünya yıldızı çıkartmak için gittim. Türkiye’de üstüne koyacağım başka bir şey kalmadığını düşündüm. Albümlerim milyonlar sattı, sevenlerim ile buluştum. Birçok konser verdim. Bu seveple gittim Amerika’ya. Şimdi döndüm ama yine temelli dönmedim. Uzun süre burada kalıp Türkiye turnemi tamamlayana kadar kalacağım. Sevenlerim ‘Artık biz sana doyduk. Özlemimizi giderdik’ diyene kadar birkaç ay burada kalacağım" yanıtını verdi.

“Sevenlerimin heyecanı ve sevgisi bana da yansıyor. 28 şarkılık bir repertuvar hazırladık. Yaklaşık 3 saatlik bir sahne hazırladık. Kendi şarkılarımın dışında sevdiğim Türkçe pop şarkılar da okuyacağım. Aslında benim için en önmeli şey sahneye ayak basıp sevenlerim ile göz göze gelebilmek. Kuruçeşme konseri ardından Türkiye’yi il il gezen bir turnemiz olacak. Çok mesajlar geliyordu ülkenin her yerinden, bekledikleri konser maratonu şimdi başlıyor işte” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin