Gökhan Özoğuz: Zor zamanlar geçiriyor olabilir

Nurgül Yeşilçay'ın kendisini hedef alan, "Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" sözlerine Gökhan Özoğuz, "Bu sıralar hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" diyerek cevap verdi.

Berfin Sengil
20 Aralık 2023 - 11:38
Magazin

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz kendisine yönelik, "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözleriyle ilgili Nurgül Yeşilçay'a, "Bence öyle demek istememiştir. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıralar hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, Gökhan Özoğuz geçtiğimiz gün katıldığı bir davette Nurgül Yeşilçay'ın sözlerine yanıt verdi.

Öyle Demek İstememiştir

Gökhan Özoğuz kendisine yönelik sözlere, "Bence öyle demek istememiştir. Bazen insanların hayatlarının içerisinde zor zamanları olabiliyor. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile birlikte Athena konserinin ardından kulise gitmişti. Yeşilçay, bunun ardından "Bir genç, Gökhan ile tanışmak istiyor. Çünkü çok seviyor Athena'yı... Kulise gidiyoruz tebrik etmek için. Ay... Gökhan'da bir afra, bir tafra. Gökhan, ne kadar tatsızsa, Hakan o kadar tatlıydı. Neyse, sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim" ifadeleriyle Özoğuz'a sitem etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin