Hadise'den o isimlere yanıt!

Şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konseri, "Bebeleri pistten alalım" sözleriyle paylaşmış ve müzik dünyasına fitili atmıştı. Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki gibi şarkıcıların karıştığı tartışmaya son noktayı da Hadise koydu.

Berfin Sengil
13 Aralık 2023 - 13:49
Magazin

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki konserini "Bebeleri pistten alalım" sözleriyle sosyal medyadan paylaştı. Daha sonra aynı yerde sahne alan Ece Seçkin, Hadise'nin sözlerine gönderme yapmıştı.

Ece Seçkin'in üzerine alındığı sözlerin aslında Aleyna Tilki'ye söylendiği de iddialar arasındaydı.

HADİSE'DEN YANIT GECİKMEDİ

Hadise'nin sözlerinin İrem Derici'ye ait olduğu da iddia edilirken Derici polemikten uzak durduğunu dile getirdi. Hadise ise İrem Derici'nin sözlerini alıntılayıp olaylara son noktayı koydu.

"İZLEMEKTEN ÇOK KEYİF ALDIĞIM KADINLAR"

X hesabından açıklama yapan Hadise şunları yazdı:

"Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlar! Ama daha çok eğleniriz o ayrı. Aleyna da İrem de Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin