Hande Erçel'den 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt!

Hakan Sabancı ile birlikte olan oyuncu Hande Erçel'in, kayınvalidesi Arzu Sabancı tarafından istenmediği iddia edilmişti. Erçel'den iddialara yanıt geldi.

Berfin Sengil
20 Mart 2024 - 16:04
Magazin

Geçtiğimiz gün Levent’teki menajerlik ofisinden çıkarken görüntülenen Hande Erçel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

'Olur mu Öyle Bir Şey'

Sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı’nın gelin olarak kendisini istemediği iddiaları da sorulan Erçel, “Arkadaşlar olur mu öyle bir şey? Lütfen” diyerek tepkisini gösterdi.

Oyunculuğu Bırakmayacak

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Hakan Sabancı'yla ilişkisi için “Çok mutluyum. Ben daha önce plansız seyahat ederdim, onun sayesinde planlı olmayı öğrendim” diyen Hande Erçel, cemiyet hayatına gelin gittiğinde Yasemin Özilhan gibi oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı yönündeki soruya, “Hayır, bırakmayı düşünmüyorum” diye yanıt verdi.

Ekranlara Dönüyor

Yeni bir proje hazırlığında olduğunu söyleyen Hande Erçel, “Az önce yeni bir iş için anlaşma yaptım. Yakın zamanda ekranlarda olacağım” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin